Verzekeraar en intermediair

Voor de verzekeraar en intermediair biedt EURO-motive met Carculate een straight through oplossing voor het verwerken van schadedossiers. Door de koppelingen met diverse schade-afhandelingsplatforms kunnen dossiers volledig volgens de geldende kaders worden verwerkt.

Euro-motive - Carculate - Verzekeraar en intermediair

Waarom Carculate?

Voordelen

Door de jarenlange doorontwikkeling is er een platform ontstaan dat volledig is toegerust voor een optimale dossierstroom tussen herstellers, verzekeraars en intermediair. Dit zorgt voor efficiency en zekerheid. Tevens biedt Carculate voor de verzekeraar en intermediair managementinformatie middels een modern en visueel dashboard dat naar wens kan worden aangepast. Hiermee ontstaat optimaal inzicht in de schadestroom.

Euro-motive - Straight through proces

Straight through proces​

Carculate faciliteert een straight-through-proces. Dossiers en declaraties worden uniform en compleet ingediend en zijn gecontroleerd op basis van geldende afspraken.

Euro-motive - Meer grip

Meer grip

Ieder dossier is 24/7 inzichtelijk en het hele proces is reproduceerbaar t.b.v. audits. Gecombineerd met de enorme database zorgt Carculate voor meer grip op het schadeproces.

Euro-motive - Parameters

Parameters​

Voor het borgen van veiligheid en kwaliteit van de reparatie biedt het systeem diverse parameters. 

Euro-motive - Snelle verwerking

Snelle verwerking

Carculate maakt een snelle verwerking van een dossier mogelijk. Een snelle en transparante informatievoorziening draagt bij aan een hogere klanttevredenheid.