Over ons

EURO-motive is in 2005 opgericht om met Carculate en PAS2010 te voorzien in een behoefte om dossiers digitaal en op efficiënte wijze, veilig te verwerken.

Wat wij doen

Ons bedrijf

Euro-motive

Destijds gevestigd in Geldermalsen en sindsdien verder gegroeid tot een gerenommeerde naam in de markt. Altijd voortgestuwd vanuit een behoefte om de gebruiker volledig te ontzorgen. Enerzijds via Carculate bij de dossiervorming en verwerking en anderzijds via PAS2010 om de Stichting Salvage digitaal te ondersteunen bij haar coördinerende rol.

Euro-motive bestaat dus uit Carculate en PAS2010. Carculate faciliteert dossiervorming en verwerking, declaratieregistratie en archivering. Hierdoor wordt er voor alle betrokken partijen een platform geboden die de melding, calculatie, communicatie en financiële afwikkeling ondersteunt.

Euro-motive - Carculate en PAS2010
Euro-motive - Salvage

PAS2010

Met PAS2010 kan Stichting Salvage haar coördinerende rol uitvoeren na een calamiteit. Na een incident wordt automatisch via PAS2010 een beschikbare Salvagecoördinator gestuurd. De Salvagecoördinator heeft via het portal direct de benodigde informatie tot zijn of haar beschikking.

Dossiers met facturen en andere informatie worden via PAS2010 over de betrokken partijen gedistribueerd. Altijd realtime inzichtelijk en te bewerken. Hierdoor kunnen de betrokken partijen zich bezig houden met waar het echt eigenlijk om gaat, de gedupeerde.

Samenwerking

Sinds begin juni 2020 maakt EURO-motive onderdeel uit van 4Insurance. 4Insurance bestaat uit een aantal IT-ondernemingen, namelijk AWI en Differ Solutions, die inzetten op de digitalisering van administratieve processen. Schadebehandeling is één van deze aandachtsgebieden en de activiteiten van Euro-motive passen hier goed bij.

Euro-motive banner

Meer vragen?

Neem contact met ons op!