Lease en fleet​

Voor lease- en fleetorganisaties bij EURO-motive biedt Carculate een volledige oplossing voor het beheren van het autopark. Schades kunnen centraal en decentraal worden gemeld en verwerkt.

Euro-motive - Carculate - Lease & Fleet
Euro-motive - Carculate - Lease & Fleet

Optimaal ontzorgt

Door de koppeling met alle grote marktpartijen ontstaat er een platform waarmee iedere lease- en fleetorganisatie optimaal ontzorgt wordt in het beheren van de vloot. 

Schadeproces

EURO-motive én Carculate gebruikers kunnen u informeren over de mogelijkheden van Carculate als onderdeel van het schadeproces.

Backoffice

Declaraties worden in Carculate gemaakt op basis van vooraf gemaakte afspraken over vergoedingen van tijd en materiaal. Er wordt een compleet dossier samengesteld en deze wordt gestructureerd in de backoffice aangeleverd. 

Effectief en efficiënt

Individuele glasbedrijven en ketens die Carculate gebruiken, kunnen de wagenparkbeheerder helpen om de processen effectiever en efficiënter te maken én de schadelast te beheersen.

Tracking

Op basis van managementinformatie binnen Carculate kunnen de prestaties gemeten en gevolgd worden.

Digitaal proces

Door de controle aan de voorkant van het proces worden externe kosten gereduceerd en ontstaat er een doorlopend digitaal proces.