Logo Euro-motive
+ 31 (0)85-401 7046

Een nieuwe website voelt als een nieuw begin

Hoewel de wereld van Euro-Motive alles behalve heeft stil gestaan de afgelopen jaren was er tot dusver aan de buitenkant weinig te zien. De website had meer weg van pagina’s uit lang vervlogen tijden (op kantoor viel meer dan eens de vergelijking met de allereerste zoekmachines en social mediaplatforms zoals Hyves). Een website is een etalage en visitekaartje in één. Het geeft in één oogopslag aan wie je bent en waar je als club voor staat. Zo’n visitekaartje moet dus wel een beetje smoelen!

Toen Euro-Motive vorig jaar onderdeel werd van 4Insurance werden er plannen gemaakt om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. De presentatie naar de buitenwereld is één maar er gebeurt nog veel meer. Zo wordt op dit moment de hand gelegd aan een nieuwe versie van het dossier management systeem Carculate.

Nieuwe versie

Ook hiervoor geldt dat het uiterlijk in grote mate invloed heeft op hoe een (software-) product wordt ervaren. Na de update ziet dit er een stuk frisser en overzichtelijker uit. Tel hierbij op dat een systeem als Carculate door de jaren heen vol is gelopen met zaken als artikelcodes, leveranciers, verzekeraars en intermediair. Voor deze categorieën geldt dat ze volop ontwikkelen en soms niet meer relevant/ in gebruik zijn. Een hele operatie om dit bij te werken. Zelf zien we het zo; als je het huis gaat moderniseren moet je eerst de rommel opruimen.

Mooi aan Euro-Motive is dat we dit soort trajecten niet alleen doorlopen. Relaties die vaak al jaren trouw klant zijn vinden we naast ons op dit pad. Met input uit de praktijk kunnen we Carculate zodanig verbeteren dat de gebruiker er optimaal van profiteert. We hebben in dit proces nog een lange weg te gaan. Een weg die, zoals door een relatie in een recente evaluatie treffend getypeerd, geen start en geen finish kent.

Meer weten over Euro-Motive of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de branche? Volg Euro-Motive op LinkedIn.

Deel het artikel

Bekijk meer artikelen

Connect & Share

Vestiging
Contact
Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Euro-motive en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.

Connect & Share