Carculate

Het antwoord op de vraag vanuit de autoruitschadebranche naar een gestandaardiseerde en onafhankelijke ondersteuning van het calculatie- en declaratieproces.

Waarom Carculate

Up to date

Carculate biedt al haar gebruikers onder bepaalde voorwaarden toegang tot (delen van) een kennisdatabase waarin onder andere informatie over ruiten, ruitpakketten, montagerichtlijnen en adviesprijzen aanwezig is.

Voor alle spelers in de
autoglas-branche

Autoglasspecialisten, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen, autoglasleveranciers en brancheorganisaties, het Carculate platform heeft voor elke partij specifieke functionaliteiten.

Polisdekkingscontrole
Ruitvervangingscalculatie
Declaratieverwerking
Klachtenbehandeling
Euro-motive - Archieven en ondersteuning

Archieven en ondersteuning

Carculate helpt in dossier, declaratieregistratie en archivering. Daarnaast biedt het een ondersteuning van de werkplaats met een gedetailleerde bestelmodule.

Euro-motive - Kennisdatabase

Kennisdatabase

Een kennisdatabase waarin informatie over autoglas en over autoverzekeringspolissen van aangesloten verzekeraars aanwezig is.

Euro-motive - Declaraties

Declaraties

Carculate bevat een electronische postbus voor het verzenden van declaraties naar aangesloten verzekeraars en wagenparkbeheerders. De declaraties kunnen vóór verzending aan de hand van verschillende parameters in Carculate getoetst worden.

Euro-motive - Calculatieservice

Calculatieservice​

De applicatie bevat een carculatieservice die op basis van een ruitidentificatiecode (Eurocode) een complete referentiecalculatie geeft.

"

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!