EURO-motive groeit door!

Zodoende zijn wij op zoek naar nieuwe collega's: in diverse projecten is plaats voor medewerkers op verschillende niveau's. Wij bieden:


Wij vragen momenteel:


.NET ontwikkelaar

De ontwikkelaars houden zich bezig met ontwikkelingen rondom de applicatie "Dossiermanager" en de platformen "CARculate" en "GRIP" die wij met die "Dossiermanager" ondersteunen. Wij werken in een .NET omgeving met MS-SQL databases. De ontwikkelaar die wij zoeken weet uit ervaring wat er zoal bij applicatieontwikkeling ten behoeve van internet komt kijken; in een persoonlijk gesprek komen details aan de orde zoals- ontwikkelmethoden en technieken - softwarebeveiliging - testen en documenteren- fulltime of parttime werken - en uiteraard primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


.NET ontwikkelaar met de ambitie te groeien naar applicatieconsultant

Deze ontwikelaars houden zich enerzijds bezig met applicatieontwikkeling, anderzijds met inrichting van de applicatie voor relaties en training in het gebruik van die applicaties.

 

Aankomend Sales & Account manager

Als sales & accountmanager krijg je de verantwoordelijkheid over de commerciele activiteiten van EURO-motive.

Wij hebben een portfolio van "state of the art" producten die wachten op een bevlogen persoon om ze te presenteren. Wij hebben de doelgroepen, jij het enthousiasme om die doelgroepen te benaderen.

Dit is een groeifunctie binnen ons bedrijf, een uitstekende kans voor een doorzetter die van praktisch scratch af een belangrijke afdeling binnen ons bedrijf gaat opzetten.

Wij zoeken iemand die

- ervaring heeft in een commerciële functie

- bekend is met applicatieontwikkeling

- zelfstandig kan werken en inhoud kan geven aan deze functie


Consultant / Projectleider

Als consultant voer je met projectmedewerkers zelfstandig software implementaties uit bij onze klanten. Onze applicaties worden gebruikt door verschillende soorten eindgebruikers, zoals bv. (tussenpersonen van) verzekeringsmaatschappijen, maar ook autoglasherstelbedrijven en autoschadeherstelbedrijven. De doorlooptijd van de projecten varieert van kort (éénmalig een week) tot langer (tot ongeveer een jaar), de tijdsbesteding per project varieert van uren per week tot dagen per week. Gesprekspartners varieren van medewerkers van de administratie t/m het management. Tevens fungeer je als accountmanager, je bent een aanspreekpunt voor de klant als het gaat om kontakt tussen de klant en EURO-motive voorzover het zaken betreft die buiten de standaard support vallen. Wij zoeken een medewerker die ervaring heeft met het implementeren van software en zodoende weet wat daarbij komt kijken; in een persoonljk gesprek komen details aan de orde zoals

- projectleiding
- klantbegeleiding
- briefing van de ontwikkelaars

- fulltime of parttime werken

- en uiteraard primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.Interesse? Meer weten?
Neem direct contact op met Willem van der Velden: 0345-581227 of stuur je gegevens naar wve @ euro-motive.nl en wij nemen contact op.